Wc tartály csere

Milyen wc tartály csere szolgáltatással tudunk segíteni?

 •  Fali wc tartály cseréje
 • Monoblokkos wc tartály cseréje
 • Alsó szerelésű wc tartály cseréje
 • Beépített wc tartály cseréje

Mikor kell WC tartály csere munkálatokat elvégezni?

 • Folyamatosan a wc csészébe folyik a víz.
 • Nem folyik bele a wc tartályba a víz.
 • Csöpög a wc tartály alól a víz.
 • Nem lehet lehúzni a wc tartályt.
 •  Vízfolyás tapasztalható a wc csésze mögött.

WC tartály csere ár:

WC tartály
20.000,- Ft -tól

Monoblokkos wc tartály csere ára
+ anyagköltség

WC tartály
18.000,- Ft -tól

Fali wc tartály csere ára
+ anyagköltség

WC tartály
35.000,- Ft -tól

Falba épített wc tartály csere ára
+ anyagköltség

A feltüntetett összegek nettó árak, és nem tartalmazzák az anyag költséget.  Nem számítunk fel parkolási díjat.  Amennyiben a szerelő hibáján kívül nem javítható, vagy nem kéri a szerelést, úgy 5000,- kiszállási díjat számolunk fel.

Kérdése van, szeretné megrendelni a szerelést?

Hívjon most!

Fábián Zsolt 06709434372

Vagy írjon, ha úgy kényelmesebb!

  WC tartály szerelés

  Bármelyik hibajelenséggel is találkozik az otthoni wc tartálya esetében, hogy ne folyjon el feleslegesen rengeteg víz, már a szerelő kihívása előtt próbálja meg elzárni a a sarokszelepet vagy a főelzárót. Ez általában a tartály mellett van, de a falba épített tartályok esetén legvalószínűbben a tartály belsejében fogja megtalálni.

  Mikor a csészében folyamatosan folyik a víz: a tartályon belül viszonylag könnyen megállapítható a probléma forrása. Ha a töltőszelep nem zár, akkor a biztonsági kialakítás miatt a plusz víz nem a tartály oldalán folyik ki, hanem a lefolyóba ürül, mint lehúzáskor. A probléma megoldása ebben az esetben a töltőszelep cseréje. Amennyiben a töltőszerep zár, megoldást jelenthet az is, ha állítunk az úszó magasságán.

  A tartály lassan töltődik meg: Ebben az esetben is valószínűleg a töltőszelep a hibás – rozsda vagy pedig vízkő támadta meg. Ugyan szétszedhető és megtisztítható a szelep, de egyszerűbb és biztonságosabb megoldás az egész töltőszelep cseréje ebben az esetben is. Lehetséges, hogy nem a töltőszelepnél van a probléma – ebben az esetben a sarokszelepet vagy a vízfelxicsőt kell ellenőrizni. Ebben az esetben azt kell elérnie a szerelőnek, hogy a víz átmossa a dugulást. A vízelzáró megnyitásával és elzárásával kreált nyomáskülönbség általában segít a problémán és nem szükséges a csere.

  A WC alján lévő csőből szivárog a víz: ez a leeresztő szelep hibája lesz, amit a legegyszerűbben úgy tudunk azonosítani, hogy a WC szakaszosan tölti a vizet még akkor is, ha senki nem használta jó ideje. 

  Ennek szerelése bonyolultabb feladat, nem minden esetben oldja meg a problémát a leeresztő szelep gumitömítésének a kitisztítása vagy cseréje. Ha falba épített vagy monoblokkos WC-vel van felszerelve a lakás, a szétszerelés nem ilyen egyszerű. Ebben az esetben több lépésben és nagy elővigyázatossággal szükséges a csavarokat és a tömítést cserélni. Egyszerre kell alaposan és erősen meghúzni a csavarokat, ugyanakkor vigyázni, hogy ne törjön meg a szárnyas csavar. Csak akkor végzett a szakember megfelelő munkát, ha a wc kipróbálása során a tartály feltöltése vagy a lehúzó gomb megnyomása után sem kezd el újra szivárogni a leeresztő szelep. 

  WC tartály szerelés

  WC tartály csere

  Mosógép bekötés

  Csaptelep szerelés