Csaptelep szerelés, csaptelep csere

Milyen csaptelep szerelés, csaptelep csere szolgáltatással tudunk segíteni?

 •  Mosdó csaptelep cseréje
 • Zuhany csaptelep cseréje
 • Mosogató csaptelep cseréje
 • Kádtültő csaptelep  cseréje
 • Csöpögő csap szerelése, javítása

Mikor kell csaptelep csere munkálatokat elvégezni:

 • Ha eltörik a csaptelep bekötő csöve.
 • Ha eltörik a csaptelep karja.
 • Ha olyan helyen folyik a csaptelep, ahol már nem lehet megjavítani.

Csaptelep csere csere ár:

Csaptelep
30.000,- Ft -tól
Mosdó kerámia keverőkaros csaptelep csere ára anyaggal együtt
Csaptelep
35.000,- Ft -tól
Zuhany kerámia keverőkaros csaptelep csere ára anyaggal együtt
Csaptelep
28.000,- Ft -tól
Mosogató kerámia keverőkaros csaptelep csere ára anyaggal együtt
Csaptelep
35.000,- Ft -tól
Mosdó és kádtöltő kerámia keverőkaros csaptelep csere ára anyaggal együtt
Csaptelep
15.000,- Ft -tól
Keverő gombos csaptelep felújítási, javítási ára
Csaptelep
18.000,- Ft -tól
Kerámiabetétes csaptelep felújítási, javítási ára

A feltüntetett összegek nettó árak, és nem tartalmazzák az anyag költséget.  Nem számítunk fel parkolási díjat.  Amennyiben a szerelő hibáján kívül nem javítható, vagy nem kéri a szerelést, úgy 5000,- kiszállási díjat számolunk fel.

Kérdése van, szeretné megrendelni a szerelést?

Hívjon most!

Fábián Zsolt 06709434372

Vagy írjon, ha az a szimpatikusabb!

  Csaptelep cseréje

  A csaptelep cseréje szakember feladata, nem érdemes házilag neki kezdeni. Egyrészt rengeteg apróságra kell figyelni, ami eszébe sem jut egy laikusnak, másrészt a szerelés körülmények (szűk hely, korlátozott mozgástér) és mozdulatok (például az elrozsdásodott csapot a vezetékről) rutint igényelnek.

  A magyar háztartások nagy részében három, maximum négy különböző területen állhat fent a csalaptelep cseréje – a konyhában, a fürdőszobában, a zuhanykabinban vagy a kádban, ha esetleg rendelkezik a lakás vele, akkor a kazánházban.

  A csaptelep cseréjének legelső mozzanata, hogy el kell zárni a vizet. Amennyiben olyan típussal rendelkezünk, amit helyben el lehet zárni, akkor nem szükséges az egész rendszert az óránál elzárni – a lakás többi részénél így marad víz. A cserének csak akkor szabad neki kezdeni, ha már nincs nyomás a rendszerben.

  A kádaknál és zuhanykabinoknál található csaptelepek cseréje esetén a zuhanyfejet csak akkor érdemes eltávolítani, ha az egészet cserélni szeretnék. A csere során fontos, hogy a krómozott felület ne sérüljön – egy igényes szakember nem franciakulccsal szereli a króm felületet, hanem egy ruhát szorít a szerszámra, hogy ne sérüljön a krómbevonat. Érdemes a tömítésért felelős gumikat is cserelni, főleg ha régóta használatban van – nagyon hamar vízkövesedik, aminek a vége a csöpögés és vízfolyás a csap szárából. Ha szerelés után megfelelően áll a csap, nyomás alá helyezhető, de mégis csöpög, akkor biztosan a tömítés került rosszul vissza a helyére, ami azonnal és könnyen orvosolható.

  A fürdőszobai mosdónál található csaptelep cseréjénél is az első lépés a víz elzárása. A tartókerámia vagy a fürdőszobai bútor eltávolítása után már szabadabban hozzáférhető lesz a csaptelep. A csap alá álta-

  lában egy gumi- vagy műanyag alátét kerül, hogy a fém a porcelánt a csavarok meghúzásánál ne repessze meg. Fontos, hogy a szakember óvatosan dolgozzon, mert könnyen sérülhet a fürdőszobai berendezés, amit aztán szintén cserélni kell.

  Konyhai mosogatók csapjai a mosogatóedény fedlapján kialakított lyukba kerülnek beépítésre. A víz elzárását követő szerelés befejezését követően a legfontosabb, hogy a meleg és hideg víz megfelelően legyen visszakötve.

  A csaptelepek cseréjénél laikusként az esztétikum a legfontosabb tényező, azonban a szakemberre érdemes hallgatni – általában ugyanolyan kivitelezésű terméket fognak ajánlani beszerelésre, ami ugyanolyan, mint a régi. Különösen az elöregedett otthonok vízhálózatára jellemző, hogy az egyszerű csaptelep cseréből nagyon hamar csőcsere is lesz.

  WC tartály szerelés

  WC tartály csere

  Mosógép bekötés

  Csaptelep szerelés